Wij werken nauw samen met onze klanten om hun werk efficiĆ«nter en beter te laten verlopen. Nieuwe ontwikkelingen binnen de dynamische wereld van digitale visualisaties en presentaties volgen wij op de voet. Wij geven graag advies over de toepassing van deze nieuwe ontwikkelingen. Met onze leveranciers hebben wij een hecht samenwerkingsverband waardoor wij alle vragen zo effectief mogelijk kunnen beantwoorden. In welk vakgebied u ook werkzaam bent. Laat ons meedenken in uw nieuwe en lopende projecten.joep head 250 Joep van der Steen

Joep van der Steen is inmiddels 30 jaar actief binnen de wereld van visualisatie en presentatie waarvan ruim 20 jaar bij 3DStudio.nl. Joep heeft 3DStudio.nl opgezet. Daarnaast heeft hij een aantal boeken geschreven over mental ray in 3ds Max. Verder is hij de organisator van het End User Event en nog veel meer.
Inmiddels heeft Joep een nieuwe plek gevonden bij Epic Games (makers van Unreal Engine en Twinmotion).
   
stefan head 250 Stefan Twigt
Tel : +31-(0)20-3144410
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Stefan Twigt is inmiddels 15 jaar actief bij 3DStudio.nl en verantwoordelijk voor de meer technische zaken m.b.t. support en ontwikkeling. Hij is inmiddels behangen met certificaten voor 3ds Max, MODO en alle renderengines die je maar kunt bedenken. Daarnaast is hij ook software ontwikkelaar van de scripts die wij wereldwijd leveren en van een aantal specials die wij hebben gemaakt voor onze klanten. 
   

Breadcrumbs

Privacy- en Cookiebeleid